Поставити питання

Новини

Незвичайні заклади Львова: «Живий хліб»

Пекарня, яку відкрили лише взимку за адресою вулиця Дорошенка 27. Хліб та булочки тут готують на натуральних заквасках з італійського борошна. Для круасанів використовують французьке масло.

Тому не дивуйтесь, що ціна випічки дещо вища, ніж у схожих закладах. Власники також дуже прискіпливі до вибору кави. Власники купують каву перевірену, а про її приготування дбає рідкісна еспресо-машина "Slayer. Зараз у закладі працюють над створенням сніданків: придумують нові поєднання вівсянки, експериментують з випіканням ранкових булочок: з бузиною та твердим козячим сиром (з додаванням сушених ягід бузини, закваски із бузини) також дивуватимуть горіховими круасанами із шоколадним кремом та домашнім горіховим праліне.
Як потрапити: від міні-готелю скарбекс сідайте на тролейбус номер 13 і їдьте до зупинки «площа Івана Підкови» або на маршрутне таксі номер 9 і виходьте на зупинці «вулиця Дорошенка».